Over ons

Ding-a-Dong is de Eurovisie Songfestival podcast van Nederland. Al 5 seizoenen lang met een frisse jonge en ingelezen blik wordt het mooiste muziekfestival van de wereld besproken.

Marco en GJ nemen je wekelijks mee in het Eurovisie Songfestival en Junior Songfestival! Ze bespreken de laatste Eurovision nieuwtjes, blikken vooruit op de 2023 editie in Liverpool, United Kingdom en nog veel meer. Je wekelijkse Eurovision Update is hier…

Deze podcast wordt gemaakt door Marco Dreijer en GJ Kooijman. Twee Songfestival fans in hart en nieren. Meer weten? Mooi, we stellen onszelf even voor. Het liefst met een filmpje vol droneshots en lokale inwoners terwijl de commentator je meer vertelt…

Marco Dreijer

Marco Dreijer (30) is De Cultuurvlogger van Nederland, maar daarnaast ook nog eens enorm songfestivalfan! Ook produceert hij podcasts, bijvoorbeeld Pruikentijd. Maar ook presenteren, redactie of events zijn hem niet vreemd. Een kameleon van de kunsten dus!

“Het leukste aan het songfestival? Dat het er elk jaar weer is!”

GJ Kooijman

GJ is creative director van True Colors, 50% van DJ duo The Heartbreaks, host bij OUTtv en event producer van onder andere Pride Amsterdam. Daarnaast maakt hij ook nog de podcast Pruikentijd, over RuPaul’s Drag Race met Marco en David.

“Het leukste aan het Songfestival? Dat geen enkele mening hetzelfde is, maar de liedjes soms wel!”

GJ kun je bereiken via Twitter of via 06-15488289

Spotify

Apple Podcasts