In de Media

Op 10 januari 2023 belde GJ in bij de Nieuws BV met Natasja Gibbs om te praten over de mogelijke Ierse kanshebber voor het Songfestival Johnny Lyndon. Hier hoor je het interview!

Tijdens De Nacht van KRO-NCRV op 12 december 2022 was songfestivalkenner en podcastmaker Gerrit-Jan Kooijman te gast op Radio 1, om het met Mirthe van der Drift te hebben over de groeiende populariteit van de Junior editie van het songfestival. Ook spraken ze over de grote druk die het vertegenwoordigen van je land met zich mee brengt.

Luister het hier terug!

Op 11 mei was GJ te gast bij De Nacht van op Radio 1. Samen met Chris Scholtens, maker van de website http://chriskijktsongfestival.com was hij een uur te gast over het Songfestival!

Je kunt hier de uitzending terugluisteren…

Op dinsdag 22 maart 2022 belde GJ namens de podcast met Simone Weimans in het NOS Radio 1 Journaal om te praten over de start van the American Song Contest. Luister het hier terug!

Op 08 september 2021 werden Marco en GJ geinterviewd in het allereerste artikel over Eurovisie podcasts op de officiele Eurovision website als enige niet-Engelstalige podcast

Op zaterdag 22 mei en zondag 23 mei 2021 belde GJ namens de podcast met Martijn Kolkman tijdens zijn ochtendshow op Radio 10

Marco en GJ waren op 22 mei 2021 te gast bij Spijkers met Koppen op Radio 1 vanuit het Nieuwe Luxor Theater! Luister hier terug…

Op zaterdag 22 mei 2021 stond er een recensie over onze podcast in NRC. Die kun je hier teruglezen.

Marco en GJ waren onderdeel van de lanceringsvideo van Eurovision Village die door heel Rotterdam en online te zien was!
GJ mocht de dagelijke Newsflash op het AVROTROS kanaal afsluiten!
@guusbok

Join us in this #openup #dancechallenge ! πŸ•ΊπŸ’ƒ Show us your moves! @gjkooijman #esc #esc2021 #eurovision

♬ Open Up (Rotterdam) – Guus Bok
Marco en GJ hielpen Rotterdamse zanger Guus Bok met het lanceren van zijn eigen Tik Tok Challenge!

GJ stond op zaterdag 8 mei 2021 in de speciale Songfestival bijlage van NRC met een vermelding van de podcast!

Het artikel kun je hier teruglezen op de website van NRC

De podcast werd vernoemd als #1 Songfestival podcast in de speciale Eurovision editie van Broadcast Magazine

GJ sloot aan bij 3FM’s HOE DAN?! om bij te praten over het Eurovisie Songfestival!

Marco en GJ deden voor Gay Rotterdam een kort interview op Instagram over de podcast, het Songfestival en hun band met Rotterdam!  Gayrotterdam.nl is het online LHBTQi+ platform voor Rotterdam en de regio. 

https://gayrotterdam.nl/
Gay Rotterdam logo

Marco sprak in april 2021 in een twee pagina vullend interview in het tijdschrift van Chantal Janzen, &C, over het songfestival, zijn persoonlijke geschiedenis met het festival en hoe het voelt om misschien eindelijk er bij te mogen zijn.

www.andc.tv

GJ is sinds 7 april 2021 wekelijks te zien bij Krista’s Road to Eurovision (woensdagavond om 20:00 te zien). Namens Ding-a-Dong brengt hij de kijkers in 8 Europese landen wekelijkse op de hoogte van al het Songfestival nieuws.

www.out.tv

GJ praat twee wekelijks de luisteraars van FRIS! bij op NPO Radio 1 over het Songfestival namens Ding-a-Dong.

Luister hier naar zijn meest recente bijdrage.

www.nporadio1.nl

Marco en GJ gaven tijdens de Grote Songfestival-uitzending op NPO Radio2 namens Amsterdam de punten door voor de Songfestival Top 50 in 2020.

www.nporadio2.nl

Spotify

Apple Podcasts