Seizoen 5, aflevering 9 – met het Junior Songfestival in aantocht, nieuwe stemregels en nationale finales

Een extra lange uitzending vol Eurovisie Songfestival nieuws, want er was genoeg te bespreken. Van de impact die de nieuwe stemregels voor de halve finales kunnen hebben op wat voor liedjes we voortaan krijgen, tot anekdotes van Het Grote Songfestivalfeest en natuurlijk het Junior Songfestival; Marco en GJ bespreken het allemaal!

Nog gaver zelfs: GJ belt live vanuit Armenie met Luna die aanstaande zondag met La Festa voor Nederland mee doet aan de 20e editie van Junior Eurovison. Daarnaast geven bepaalde achternamen de slappe lach, gaat GJ de mist in onverwachts en is er een publieksfavoriet die dit jaar misschien wel teleur gaat stellen? Kortom: genoeg Eurovision te bespreken!

Marco en GJ nemen je tweewekelijks mee in het Eurovisie Songfestival en Junior Songfestival! Ze bespreken de laatste Eurovision nieuwtjes, blikken vooruit op de 2023 editie in Liverpool en nog veel meer. Je wekelijkse Eurovision Update is hier… Reageren op de uitzending? Dat kan via @dingadongcast op Twitter/Facebook/Instagram


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spotify

Apple Podcasts