Seizoen 5, aflevering 3 – met nog twee steden over en we spreken Chantal Janzen bij het Junior Songfestival!

De zoektocht naar de Britse gaststad voor het Songfestival 2023 nadert zijn climax: gaat het Liverpool of Glasgow worden? Marco en GJ bespreken het uitgebreid op deze chaotische Eurovision nieuwsdag. Maar ook nemen ze je mee terug naar Ahoy, Rotterdam. Ze waren namelijk bij het Junior Songfestival 2022, waar ze naast een uitgebreid verslag ook nog Flemming, Ayana, Stefania, Matheu Hinzen en Chantal Janzen in de podcast krijgen! En Chantal doet een spannende belofte. Ook vertellen ze je over een mogelijke Eurovision exit komend jaar, blijven de fanclubs vechten en komen ze achter hele rare Britse wetten…


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spotify

Apple Podcasts