Seizoen 5, aflevering 1 – De zoektocht naar een geschikte Songfestival stad, de eerste deelneemster en een ongewenste comeback…

Als je dacht dat het een rustige Eurovisie zomer zou worden, dan had je het mis! Daarom zit deze eerste aflevering van de Eurovision podcast van Nederland vol met nieuwtjes, de benodige hilariteit en scherpe meningen. Want Marco en GJ hebben de zomer gebruikt om op te laden dus ze kunnen weer los.

Het seizoen is al goed van start met een spannende zoektocht naar een geschikte gaststad in het Verenigd Koninkrijk (hoe we daar zijn beland, bespreken ze uitgebreid), een rommelig begin voor de eerste officiële deelneemster van 2023 en helaas is er ook een Songfestival comeback waar vooral GJ niet op zat te wachten. Daarnaast bespreken ze uitgebreid de 4 liedjes die voor Nederland mogelijk naar het Junior Songfestival in Armenië kunnen gaan en veel meer.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spotify

Apple Podcasts