Seizoen 4, aflevering 26 – met een strategische exit en een verslag van Eurovision in Concert!

Met 27 Eurovisie Songfestival deelnemers in het land kan het niet anders dat er een langere podcast voor je klaar staat.. Want je hoort niet veel interviews, maar ook een uitgebreide recensie van Eurovision in Concert. Welke landen hebben Marco en GJ verbaasd; positief of negatief? Daarnaast komt er heet nieuws binnen over een late mogelijk exit van een Songfestival deelnemer in Turijn, is er een speciale prijsvraag (met dank aan Universal Music) aan het einde van de aflevering en bespreken we ook nog veel meer Eurovision nieuws! Je hoort ook uitgebreide interviews (vanaf 00:50:05)  met onder andere S10 (Nederland), Sam Ryder (United Kingdom), Chanel (Spain), WRS (Romania), Citi Zeni (Latvia) en Ochman (Poland). En natuurlijk: een spelletje…

Marco en GJ nemen je wekelijks mee in het Eurovisie Songfestival, American Song Contest en Junior Songfestival! Ze bespreken de laatste Eurovision nieuwtjes, kijken vooruit naar ItaliĆ« 2022 en nog veel meer. Je wekelijkse Eurovision Update is hier… Reageren op de uitzending? Dat kan via @dingadongcast op Twitter/Facebook/Instagram


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spotify

Apple Podcasts