Seizoen 4, aflevering 25 – met een lip sync, ticketprijzen en preparties

Met nog een maand tot het Eurovisie Songfestival is het tijd om wat dieper in de materie te duiken. Want welke acts vielen afgelopen week live door de mand?  Welke Eurovision acts lieten juist zich van hun sterkste kant zien en klimmen in aanzien? En hoe zit het met de ticket prijzen voor Turijn? Dat en meer bespreken Marco en GJ deze week. Daarnaast maken ze zich klaar voor Eurovision in Concert komende week! Ook hebben ze het over week 3 van de American Song Contest, bespreken een mogelijke terugkeer van een voorronde voor volgend jaar en veel meer. Natuurlijk met een spelletje en scherpe meningen…

Marco en GJ nemen je wekelijks mee in het Eurovisie Songfestival, American Song Contest en Junior Songfestival! Ze bespreken de laatste Eurovision nieuwtjes, kijken vooruit naar ItaliĆ« 2022 en nog veel meer. Je wekelijkse Eurovision Update is hier… Reageren op de uitzending? Dat kan via @dingadongcast op Twitter/Facebook/Instagram 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spotify

Apple Podcasts