Seizoen 4, aflevering 24 – met een belangrijke update vanuit Turijn, een optreden van S10 en veel Eurovision feestjes!


Nu alle nummers bekend zijn komen we aan in het tijdsperk van de Eurovision pre-parties, worden sommige artiesten geweigerd in bepaalde landen, bellen we met een correspondent ter plaatse en bespreken we de volgorde van de twee halve finales, spelen we een spelletje en natuurlijk een weetje over Turijn. En hoewel er nog geen updates zijn over het Junior Songfestival, is the American Songcontest natuurlijk vollop bezig en daar vinden we ook wat van. (Zoals gewoonlijk!)

Marco en GJ nemen je wekelijks mee in het Eurovisie Songfestival, American Song Contest en Junior Songfestival! Ze bespreken de laatste Eurovision nieuwtjes, kijken vooruit naar ItaliĆ« 2022 en nog veel meer. Je wekelijkse Eurovision Update is hier…


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spotify

Apple Podcasts