Seizoen 4, aflevering 23 – met een doodsaaie musical, sterke achtergrond geluiden en een stapje achteruit

De klas van 2022 is eindelijk compleet. Net zoals een verse brugklasser kwamen ook Azerbaijan en Armeniê na de deadline nog met hun huiswerk over de brug. Dus kunnen Marco en GJ eindelijk de balans opmaken. Ook sijpelt er eindelijk meer nieuws uit het fort dat Turijn heet over de drie shows in mei, maar de heren hebben toch heimwee naar Rotterdam. Waarom? Dat hoor je in deze aflevering. Ook bespreken ze het debuut van de American Song Contest, de mindset van Sam Ryder uit het Verenigd Koninkrijk en krijgt GJ Marco nog even op de kast met een musical referentie. En natuurlijk een update over die felbegeerde pers accreditatie…

Marco en GJ nemen je wekelijks mee in het Eurovisie Songfestival, American Song Contest en Junior Songfestival! Ze bespreken de laatste Eurovision nieuwtjes, kijken vooruit naar Italië 2022 en nog veel meer. Je wekelijkse Eurovision Update is hier… Reageren op de uitzending? Dat kan via @dingadongcast op Twitter/Facebook/Instagram


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spotify

Apple Podcasts