Seizoen 4, aflevering 22 – Bijna alle nummers zijn bekend, er is kiezersbedrog en de uitslag of we naar Turijn mogen!

Het is zover, alle artiesten zijn bekend en we wachten nog op twee nummers, maar daarna kunnen het het volledige speelveld gaan bespreken. Deze week bespreken we weer een hele lading aan nieuwe nummers, is er kiezersbedrog in één van de landen en heel veel drama rondom de selectie van pers die naar Turijn mogen. Uiteraard spelen we weer een spelletje, trakteren we je op een snufje Italiaans en hebben we er, echt waar, nog steeds heel veel plezier in. Say Na Na Na!

Marco en GJ nemen je wekelijks mee in het Eurovisie en Junior Songfestival! Ze bespreken de laatste Eurovision nieuwtjes, kijken vooruit naar Italië 2022 en nog veel meer. Je wekelijkse Eurovision Update is hier… Reageren op de uitzending? Dat kan via @dingadongcast op Twitter/Facebook/Instagram

Shownotes:
Stem op de Barbara Dex Award!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spotify

Apple Podcasts