Seizoen 4, aflevering 21 – met S10’s inzending, abstracte kunst en Martijn Kolkman over Turijn!

Eindelijk weten we met welk liedje S10 naar het Eurovisie Songfestival gaat! En na een weekje “vrij” vanwege Corona, hebben Marco en GJ daar genoeg over te zeggen en bespreken. Ze duiken De Diepte in. Letterlijk… Maar er zijn nog 9 andere inzendingen bekend gemaakt en die zijn misschien niet allemaal even zo behapbaar als de Nederlandse inzending. Van abstracte kunst tot nietszeggende dagboek-gebrabbel, het zit er allemaal tussen. Ook komt Martijn Kolkman langs om te vertellen over zijn avonturen in Turijn voor zijn vlog Martijn Around the World, spelen ze weer een spelletje en is er ook tijd om even stil te staan hoe het nu gaat met Marco en GJ’s mogelijke Eurovision trip naar Italie. Oh en er gaan meer Nederlanders dan we al wisten aan de slag bij ESC ’22? 😎

Marco en GJ nemen je wekelijks mee in het Eurovisie en Junior Songfestival! Ze bespreken de laatste Eurovision nieuwtjes, kijken vooruit naar Italië 2022 en nog veel meer. Je wekelijkse Eurovision Update is hier… Reageren op de uitzending? Dat kan via @dingadongcast op Twitter/Facebook/Instagram

Shownotes:
Bekijk hier Martijn zijn reisverslag uit Turijn!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spotify

Apple Podcasts