Seizoen 4, aflevering 20 – met 9 nieuwe liedjes, kippenvel en moddergegooi

9 inzendingen voor het Eurovisie Songfestival later zijn we er weer! Na een weekje er tussen uit te zijn geweest vanwege GJ’s gezondheid, zijn Marco en GJ weer op volle sterkte aanwezig om alle Eurovision nieuwtjes in te halen. Van eigentijdse inzendingen vol karakter tot een nummer dat vol zit met cliches, alles zit er tussen! Natuurlijk bespreken we ook de koppige deelnemers, organisaties en anderen die trammelant schoppen in verschillende landen. Want een jaar zonder drama? Dat lukt nooit… En hoor je wat de heren vonden van het concert van S10 in Carré. Met een iets wat langere aflevering ben je weer helemaal op de hoogte van alles wat er in Songfestival land speelt!

Marco en GJ nemen je wekelijks mee in het Eurovisie en Junior Songfestival! Ze bespreken de laatste Eurovision nieuwtjes, kijken vooruit naar Italië 2022 en nog veel meer. Je wekelijkse Eurovision Update is hier… Reageren op de uitzending? Dat kan via @dingadongcast op Twitter/Facebook/Instagram


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spotify

Apple Podcasts