Seizoen 4, Aflevering 18 – Met een Spaanse hype en een volle trek zak

Deze week is de hype train het station uit, want de eerste inzending die de Songfestival bubbel doorbrak is er: Chanel uit Spanje met Slo-Mo ! Maar niet zonder heetgebakerde controversie, dus daar gaat het uitgebreid over. Maar ook de Moldavische Eurovision inzending maakt de tongen (en heupen los) bij Marco en GJ. Daarnaast veel nieuwe kanshebber in nationale selecties waar weer niet iedereen even goed uitkomt, een aangespannen regel bij de EBU en meer!

Marco en GJ nemen je wekelijks mee in het Eurovisie en Junior Songfestival! Ze bespreken de laatste Eurovision nieuwtjes, kijken vooruit naar Italië 2022 en nog veel meer. Je wekelijkse Eurovision Update is hier… Reageren op de uitzending? Dat kan via @dingadongcast op Twitter/Facebook/Instagram


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spotify

Apple Podcasts