Seizoen 4, aflevering 17 – drama, diskwalificaties, nationale finales, een loting, de presentatoren en bijna te veel nieuws…

Deze week is het songfestival echt losgebarsten lijkt het. Roddels over de Italiaanse presentatoren, de loting om te bepalen wanneer S10 voor Nederland mag optreden, de slogan en de huisstijl zijn bekend en zoveel voorrondes, nationale finales en nummers dat wij het bijna niet meer bij kunnen houden. Gelukkig is er ook wat drama, diskwalificaties, terugtrekkingen en mysterische nummers waar niet in gezongen wordt, een typisch songfestivaljaar dus.

Marco en GJ nemen je wekelijks mee in het Eurovisie en Junior Songfestival! Ze bespreken de laatste Eurovision nieuwtjes, kijken vooruit naar Italië 2022 en nog veel meer. Je wekelijkse Eurovision Update is hier… Reageren op de uitzending? Dat kan via @dingadongcast op Twitter/Facebook/Instagram

Shownotes:


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Spotify

Apple Podcasts