Seizoen 4, aflevering 16 – met te veel lokale bagger…

Je kan niet ontkennen dat de strijd voor Maneskin’s opvolging nu echt is losgebarsten. Met nog 112 dagen tot het Eurovisie Songfestival vliegen de nationale selecties om je horen. Marco en GJ doken ook deze week weer in bijna 40 liedjes en zijn voor het eerst allesbehalve positief. Want het lijkt er om alsof de kwaliteitsslag van Rotterdam soms ook voor complete chaos heeft gezorgd in sommige landen… Maar gelukkig is er ook eindelijk officieel nieuws uit Turijn over de loting en speelt ook ome Rona nog een rol.

Marco en GJ nemen je wekelijks mee in het Eurovisie en Junior Songfestival! Ze bespreken de laatste Eurovision nieuwtjes, kijken vooruit naar Italië 2022 en nog veel meer. Je wekelijkse Eurovision Update is hier… Reageren op de uitzending? Dat kan via @dingadongcast op Twitter/Facebook/Instagram


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Spotify

Apple Podcasts