Seizoen 4, aflevering 10: Junior Songfestival Dag 1!

Het is zover: Marco en GJ reizen af naar Parijs voor het Junior Songfestival 2021! De allereerste Junior Eurovision ervaring begint met een heerlijk reisje in de Thalys terwijl ze luisteren naar de online persconferentie die onze eigen Ayana gaf vanuit de lichtstad in Frankrijk.

Daarna hoor je een verslag vanuit La Seine Musical en het perscentrum over hoe het daar is (inclusief een cadeautje gelijk al!), bespreken ze de eerste repetities en hoe de sfeer is backstage. Daarna kletsen ze in The Student Hotel Paris verder over alle repetities so far, het programma voor de komende dagen en nu al veranderingen bij hun favorieten… kortom: VEEL te beleven!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spotify

Apple Podcasts