Seizoen 3, aflevering 44 – met Twan van de Nieuwenhuizen (Head of Contest)

Het Eurovisie Songfestival 2021 zit er op! Maar Marco en GJ zijn nog lang niet klaar met Eurovision 😉 Net voor de finale spraken ze met Twan van de Nieuwenhuizen, Head of Contest Eurovision 2021. De man die niet alleen die belangrijke startvolgorde voor de halve finales en finale maakt, maar ook zorgt dat de wedstrijd eerlijk verloopt voor alle 39 landen. En hij praat uitgebreid over hoe dit allemaal werkt. Want zijn er nou echt regeltjes waar je je aan moet houden? Hoe ervaarde hij die tijdsdruk van snel die volgorde maken? En wat gebeurt er precies als er technisch iets mis gaat met een optreden? Dat en veel meer hoor je in dit speciale interview!

Marco en GJ namen je dagelijks mee in het Eurovisie Songfestival 2021 vanuit Rotterdam! Ze bespraken de Eurovision nieuwtjes van de dag, wat er op het programma stond in Ahoy, welke landen er repeteerden en nog veel meer. Je dagelijkse Eurovision Update is hier…


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spotify

Apple Podcasts