Eurovisie Songfestival 2021: Dag 16

Het Eurovisie Songfestival 2021 heeft een winnaar en dat is Italië! Marco en GJ praten om 04:00 s’nachts in The Student Hotel Rotterdam bij met hun eerste indrukken over de Eurovision finale show, de zenuwslopende puntentelling, de winnaar en GJ mocht een vraag stellen aan Maneskin. Plus je hoort hun live reactie op de puntentelling en uitslag vanuit het perscentrum. Ook raken ze aan het einde een gevoelige snaar bij elkaar als ze beseffen wat ze de afgelopen twee weken voor avonturen hebben beleefd in Rotterdam bij het Songfestival.

Marco en GJ nemen je dagelijks mee in het Eurovisie Songfestival 2021 vanuit Rotterdam! Ze bespreken de Eurovision nieuwtjes van de dag, wat er op het programma staat in Ahoy, welke landen er repeteren en nog veel meer. Je dagelijkse Eurovision Update is hier…Deze podcast wordt opgenomen vanuit The Student Hotel Rotterdam. Reageren op de uitzending? Dat kan via @dingadongcast op Twitter/Facebook/Instagram!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spotify

Apple Podcasts