Eurovisie Songfestival 2021: Dag 13

Wie worden de resterende 10 finalisten voor het Eurovisie Songfestival 2021? Marco en GJ bespreken het met Gunther en Joël van Songfestival.be! Want vanavond is de tweede halve finale en zij hebben de Eurovision jury show al gezien. En daar blijkt best verschil in te zitten of je die live mee maakt of met een goede koptelefoon in The Student Hotel Rotterdam 😉

Ook bespreken ze uitvoerig het nieuws dat Ijsland niet meer in Ahoy zal optreden maar wel mee doet, de hosts, de looks, de interval acts en alles uit de show. Wil je spoilervrij kijken vanavond? Skip dan na de Spoiler Alert naar 1:11:45 om verder te gaan met de vernieuwde voorspelling en natuurlijk het laatste Eurovision nieuws!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spotify

Apple Podcasts