Eurovisie Songfestival 2021: Dag 12

De Eerste Halve Finale van het Eurovisie Songfestival 2021 zit er op! Marco en GJ waren er bij vanuit het perscentrum in Rotterdam en praten laat op de avond na. Want welke Eurovision afvaller deed het meeste pijn? Welke kwalificatie was het meest verrassend?

Ook bespreken ze de show na: Hoe deden Chantal, Jan, Edsilia en Nikkie het? Waarom maakt Davina Michelle het zichzelf erg moeilijk nu? En wanneer krijgen we meer EurovisionTutorials?
Plus ze bespreken hoe de finale er nu voor staat en wie er eventueel Eurovision gaat winnen!

Marco en GJ nemen je dagelijks mee in het Eurovisie Songfestival 2021 vanuit Rotterdam! Ze bespreken de Eurovision nieuwtjes van de dag, wat er op het programma staat in Ahoy, welke landen er repeteren en nog veel meer. Je dagelijkse Eurovision Update is hier…Deze podcast wordt opgenomen vanuit The Student Hotel Rotterdam. Reageren op de uitzending? Dat kan via @dingadongcast op Twitter/Facebook/Instagram! De shownotes vind je op www.songfestivalpodcast.nl


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spotify

Apple Podcasts