Eurovisie Songfestival 2021: Dag 11

De Eurovisie Songfestival gekte barst nu echt los, want de volledige eerste halve finale is twee keer uitgevoerd inclusief presentaties, interval acts en publiek! Marco en GJ waren er bij voor de volledige Eurovision experience, vanuit de zaal en perscentrum. En dat zorgt voor wat onenigheid, want ze passen wederom hun voorspellingen aan en zijn t niet altijd eens over facetten van de show 😉

Ook bespreken ze uitvoerig de hosts, de looks, de interval acts en alles uit de show. Wil je spoilervrij kijken vanavond? Skip dan na de Spoiler Alert naar 47:47 om verder te gaan met de vernieuwde voorspelling en natuurlijk het laatste Eurovision nieuws!

Marco en GJ nemen je dagelijks mee in het Eurovisie Songfestival 2021 vanuit Rotterdam! Ze bespreken de Eurovision nieuwtjes van de dag, wat er op het programma staat in Ahoy, welke landen er repeteren en nog veel meer. Je dagelijkse Eurovision Update is hier…Deze podcast wordt opgenomen vanuit The Student Hotel Rotterdam.

De podcast Popspraak vind je via http://LNK.to/PopspraakPodcast en wordt gehost door Ella Leyers en Willie Wartaal.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spotify

Apple Podcasts