Eurovisie Songfestival 2021: Dag 10

TIJD VOOR EEN WILDE EUROVISIE SONGFESTIVAL ZONDAG! Want ineens stonden Marco en GJ op de Turquoise Eurovision Carpet oog in oog met iedereen. En dat na een enerverende pers trip door Rotterdam! Plus je hoort hun nieuwe voorspellingen voor de eerste halve finale.

Je hoort opeenvolgend interviews met (houd je vast, het is een wilde rit):
Burgemeester Aboutaleb (Gemeente Rotterdam), Astrid Dutrenit (Executive Producer ESC 21), Martin Osterdahl (Executive Supervisor EBU), Ana Soklic (Slovenië), The Roop (Litouwen), Jendrik (Duitsland), Manizha (Rusland), Blas Canto (Spanje), Vasil (Noord Macedonië), Maneskin (Italië), Jeangu Macrooy (Nederland), Eden Alene (Israël), James Newman (Verenigd Koninkrijk), Efendi (Azerbaijan), Christer Björkman (Executive Producer Melodifestivalen / American Song Contest), Tusse (Zweden), Lesley Roy (Ierland), Elena Tsagrinou (Cyprus), Hooverphonic (België), Hurricane (Servië), Albina (Kroatië), Anxhela Peristeri (Albanië), Senhit (San Marino), TIX (Noorwegen), Victoria (Bulgarije), Fyr og Flamme (Denemarken), Stefania (Griekenland) en Blind Channel (Finland)


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Spotify

Apple Podcasts