Eurovisie Songfestival 2021: Dag 9

Een rustigere dag waarin de Eurovisie Songfestival finalisten soms indruk maakten en soms weer flaters sloegen (bijvoorbeeld met een rare jas!). Toch viel er genoeg te bespreken voor Marco en GJ inclusief een prachtig antwoord van Jeangu Macrooy en een speciale boodschap van Blas Canto 😉
En ze kijken vooruit naar de tweede Eurovision week!

Marco en GJ nemen je dagelijks mee in het Eurovisie Songfestival 2021 vanuit Rotterdam! Ze bespreken de Eurovision nieuwtjes van de dag, wat er op het programma staat in Ahoy, welke landen er repeteren en nog veel meer. Je dagelijkse Eurovision Update is hier…
Deze podcast wordt opgenomen vanuit The Student Hotel Rotterdam


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spotify

Apple Podcasts