Eurovisie Songfestival 2021: Dag 8

Snappen hoe bepaalde Eurovisie Songfestival magie werkt tot praten met de man achter een prachtig duet van de tweede halve finale. Ook dag 8 in de Eurovision wereld was weer een enerverende voor Marco en GJ.

Want ze spraken ook nog publiekslieveling Dadi Freyr uit Ijsland en Dez Maarsen (BMX artiest bij ISH Dance Collective, te zien in de tweede halve finale) En de rest van de tweede halve finalisten mocht aan de bak voor hun laatste losse repetitie. Van knallers tot zware dompers, ze zaten er tussen vandaag. En natuurlijk wordt Blas Canto nog even besproken…

Marco en GJ nemen je dagelijks mee in het Eurovisie Songfestival 2021 vanuit Rotterdam! Ze bespreken de Eurovision nieuwtjes van de dag, wat er op het programma staat in Ahoy, welke landen er repeteren en nog veel meer. Je dagelijkse Eurovision Update is hier…Deze podcast wordt opgenomen vanuit The Student Hotel Rotterdam. Reageren op de uitzending? Dat kan via @dingadongcast op Twitter/Facebook/Instagram! De shownotes vind je op www.songfestivalpodcast.nl


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spotify

Apple Podcasts