Eurovisie Songfestival 2021: Dag 7

Een emotionele dag bij het Songfestival! Van traantjes bij Jeangu Macrooy tot alle emoties bij Blas en verwarring met Jendrik… de donderdag was een rollercoaster. Marco en GJ maakten het allemaal mee.

Spetterende repetities, vreemde uitspattingen in het perscentrum en ook zware teleurstellingen waren onderdeel van de dag. Interviews met Jendrik (Duitsland) en Benny Cristo (Tsjechië) hoor je ook in deze Eurovision podcast. Italië, Verenigd Koninkrijk, Spanje, Frankrijk, Duitsland en Nederland mochten voor het eerst laten zien wat ze van plan zijn in de finale en de eclectische landen uit de tweede halve finale mochten ook nogmaals shinen. En wat vonden ze er van?

Marco en GJ nemen je dagelijks mee in het Eurovisie Songfestival 2021 vanuit Rotterdam! Ze bespreken de Eurovision nieuwtjes van de dag, wat er op het programma staat in Ahoy, welke landen er repeteren en nog veel meer. Je dagelijkse Eurovision Update is hier…Deze podcast wordt opgenomen vanuit The Student Hotel Rotterdam.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spotify

Apple Podcasts