Eurovisie Songfestival 2021: Dag 6

Van emoties bij het Eurovisie Songfestival decor in actie zien tot diep de cultuur in met Go_A, het was weer een drukke dag in Rotterdam. Marco en GJ maakten voor het eerst repetities mee vanuit Ahoy zelf, zagen hoe sommige speciale effecten in elkaar zaten en ontmoetten ook nog de charismatische Manizha uit Rusland!
Daarnaast bespreken ze de laatste Songfestival nieuwtjes inclusief Ilse-gate plus bespreken ze de repetities van bijna alle optredens in de eerste halve finale

Marco en GJ nemen je dagelijks mee in het Eurovisie Songfestival 2021 vanuit Rotterdam! Ze bespreken de Eurovision nieuwtjes van de dag, wat er op het programma staat in Ahoy, welke landen er repeteren en nog veel meer. Je dagelijkse Eurovision Update is hier…Deze podcast wordt opgenomen vanuit The Student Hotel Rotterdam.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spotify

Apple Podcasts