Eurovisie Songfestival 2021: Interviews met Montaigne, Lesley Roy, Eden Alene en Stefania

Tijdens de Eurovisie Songfestival avonturen van Marco en GJ ontmoeten ze veel van de artiesten van dit jaar. En gelukkig is er soms tijd voor langere gesprekken! Die willen we je niet onthouden dus vandaar een extra aflevering.

Je hoort GJ en Montaigne over hoe het nu gaat met haar in Australië, haar visie voor haar optreden wat we gaan zien en wat voor advies ze heeft voor mensen die buiten hun comfortzone willen stappen.
Daarna spreken ze Lesley Roy uit Ierland over haar intensieve training voor Rotterdam (inclusief in haar hotel), de prachtige staging en wanneer muziek echt geslaagd is.
Ook ontmoeten ze vuurwerkje Eden Alene uit Israel waarmee ze kletsen over haar dansers, Rihanna, mode en representatie.
Daarnaast kletst GJ bij met Stefania (die voor Griekenland zal shinen) over hoe je het ervaart als je ineens stijgt in de polls, haar geweldige podium outfit en lekker jezelf blijven.

Marco en GJ nemen je dagelijks mee in het Eurovisie Songfestival 2021 vanuit Rotterdam!Ze bespreken de Eurovision nieuwtjes van de dag, wat er op het programma staat in Ahoy, welke landen er repeteren en nog veel meer. Je dagelijkse Eurovision Update is hier…Deze podcast wordt opgenomen vanuit The Student Hotel Rotterdam.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spotify

Apple Podcasts