Eurovisie Songfestival 2021: Dag 5

Van gestolen plopkappen, GJ die heel vroeg een emotioneel gesprek heeft met tijdsverschil tot Marco die zich ineens een van de acts van dit jaar voegt. Ook dag 5 van Eurovision 2021 is er eentje vol avonturen. De laatste halve finalisten van het Eurovisie Songfestival repeteerde vandaag voor het eerst, maar ontstonden er ook spontane ontmoetingen tussen favorieten en spraken we onder andere met Montaigne, Eden Alene en Stefania!

Ook bespreken we uitgebreid de repetities van Georgie, Albanie, Portugal, Bulgarije, Finland, Letland, Zwitserland en Denemarken. En kijken we vooruit naar de tweede repetities van bijna alle acts van de eerste halve finale vanuit de zaal!

Marco en GJ nemen je dagelijks mee in het Eurovisie Songfestival 2021 vanuit Rotterdam!Ze bespreken de Eurovision nieuwtjes van de dag, wat er op het programma staat in Ahoy, welke landen er repeteren en nog veel meer. Je dagelijkse Eurovision Update is hier…Deze podcast wordt opgenomen vanuit The Student Hotel Rotterdam.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spotify

Apple Podcasts