Eurovisie Songfestival 2021: Dag 4

Vandaag een extra lange Eurovision podcast, maar met een goede reden: want we kwamen vandaag op Songfestival plekken waar bijna niemand komt. Hoe is de plek waar nu de artiesten zich begeven? GJ kreeg een exclusieve tour (vanaf 1:13:30) door de Delegation Bubble van Anja (Head of Events) . Ook spraken Marco en GJ met Sietse Bakker (vanaf 00:17:05) hoe het nu er voor staat met het team in Ahoy (en natuurlijk vragen ze even naar die Gouden Kooi 😉 )…

Natuurlijk bespreken ze ook de repetities van San Marino, Estland, Tsjechië, Griekenland, Oostenrijk, Polen , Moldavië, Ijsland en Servië.
En blikken ze vooruit op de repetities van vandaag: Georgie, Albanie, Portugal, Bulgarije, Finland, Letland, Zwitserland en Denemarken.

Marco en GJ nemen je dagelijks mee in het Eurovisie Songfestival 2021 vanuit Rotterdam!Ze bespreken de Eurovision nieuwtjes van de dag, wat er op het programma staat in Ahoy, welke landen er repeteren en nog veel meer.Je dagelijkse Eurovision Update is hier…Deze podcast wordt opgenomen vanuit The Student Hotel Rotterdam.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spotify

Apple Podcasts