Seizoen 3, aflevering 27 met de laatste dagen tot Ahoy en Destiny, Jendrik, Stefania + Vasil!

Het duurt nog een paar dagen tot de Eurovisie Songfestival repetities losbarsten en daar hebben Marco en GJ zin in! Ze bespreken de ticket stress die fans zullen gaan hebben, de voorbereidingen van onze 4 hosts en iets wat GJ is opgevallen qua design in het decor. Maar het grootste deel van de podcast hoor je interviews met 4 kandidaten die naar Rotterdam zullen afreizen: Stefania (Griekenland), Destiny (Malta), Vasil (Noord Macedoniƫ) en Jendrik (Duitsland). GJ sprak met ze over de voorbereidingen, hun inzendingen en veel meer!
Dat en natuurlijk een spelletje en meer hoor je deze week in de podcast. Je wekelijkse Eurovision Update is hier…


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spotify

Apple Podcasts