Seizoen 3, aflevering 26 – met het Songfestival decor, de makers en meer uit Rotterdam!

Het Songfestival rent nu echt Rotterdam binnen. Het Eurovision decor staat in Ahoy en Marco en GJ mochten een kijkje nemen! Ze spotten zelfs iets wat ze niet mogen zien… Daarna spreken ze met onder andere designer Florian Wieder, head of production Erwin Rintjema en Sietse Bakker. Ook gaan ze nog langs bij Dudok voor een speciale Eurovisie taart. Natuurlijk bespreken ze ook de laatste nieuwtjes waaronder die gewraakte Lady Gaga roddel, nog meer outfits die speciaal gaan zijn en hebben ze zelf ook nog groot nieuws!
Dat en natuurlijk een spelletje en meer hoor je deze week in de podcast. Je wekelijkse Eurovision Update is hier…

De heerlijke Sing Along Songfestivaltaart van Dudok is te bestellen via https://www.dudokpatisserie.nl/


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spotify

Apple Podcasts