Seizoen 3, aflevering 25 – met een domper van Down Under en Samya Hafsaoui!

Montaigne blijft Down Under, maar doet net zo hard mee! Met dat nieuws uit Australië beginnen Marco en GJ aan de final countdown van het Eurovisie Songfestival. Ook spreken ze Samya Hafsaoui, die dit jaar een van de 3 hosts is die alle persconferenties met de 39 artiesten gaat begeleiden in Ahoy. Ze leren onder andere hoe ze zich voorbereid, wanneer ze die Songfestival koorts nu echt heeft gevangen en meer. Ook bespreken ze uitgebreid de toevoeging van de nieuwste interval act met Davina Michelle en zijn ze blij verrast met een nieuwe versie van een inzending.
Dat en natuurlijk een spelletje en meer hoor je deze week in de podcast. Je wekelijkse Eurovision Update is hier…

Het boek 65 jaar België op het Songfestival is onder andere te koop bij je favoriete boekhandel
De kaart van alle Postcards locaties (gemaakt door Molloot200 van Songfestivalforum.nl) vind je hier.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spotify

Apple Podcasts