Seizoen 3, aflevering 23 – met vrachtwagens in Ahoy en speciale gast Krista Siegfrids

De vrachtwagens rollen eindelijk Ahoy binnen en dat vieren Marco en GJ met een speciale gast. Eurovisie legende Krista Siegfrids (Finland 2013 met Marry Me) en presentatrice van OUTtv’s Krista’s Road to Eurovision schuift aan. Als online host van Eurovision 2021 en oud deelnemer is ze de perfecte persoon om de heren te vertellen hoe een Eurovisie Songfestival er aan toe gaat. En hoe schat ze de kansen van Blind Channel in? Ook bellen ze met Guus Bok die een speciaal Open Up lied maakte, is er een Songfestival kookboek en bespreken ze trammelant in Rusland.

Hier kun je het Songfestival kookboek kopen wat we bespraken in de uitzending!

Check hier het liedje van Guus Book – Open Up!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spotify

Apple Podcasts