Seizoen 3 aflevering 19 – met een diskwalificatie, running orders en Twan van de Nieuwenhuijzen (Head of Contest)

Een diskwalificatie, de officiĆ«le running order voor de halve finales en een buts aan nachtopnames in Rotterdam. Marco en GJ hebben genoeg te bespreken als het op Eurovisie Songfestival nieuws aankomt! En Twan van de Nieuwenhuijzen hangt aan de lijn. Hij is Head of Contest voor Eurovision 2021 in Rotterdam en daarmee verantwoordelijk voor de running order. Hoe bracht hij deze met zijn team tot stand? Hebben de bookmakers invloed? Hebben er al inzendingen teleurgesteld gereageerd? En hoe was het om de live-on-tape backup optredens op te nemen met alle 39 landen? Dat en natuurlijk een spelletje hoor je in de podcast deze week. Je wekelijkse Eurovision Update is hier…


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spotify

Apple Podcasts