Seizoen 3, aflevering 18 – met een opgelost relletje, vlaggetjes en Hooverphonic

Na de drukke weken vol inzendingen zijn Marco en GJ enthousiaster dan ooit over het Eurovisie Songfestival 2021. Daarom bespreken ze deze week de terugkerende artiesten uit 2020 en of die de verwachtingen dit jaar waar hebben gemaakt. Ook horen ze van een mogelijke tweede rel in Oost-Europa, maar krijgen ze al snel een nieuwsflits dat alles weer okay is. Daarnaast hoor je het interview van GJ had met Hooverphonic, de Belgische inzending voor Eurovision 2021. En natuurlijk moet er worden bijgepraat over alle plannen die zich ontpoppen in gaststad Rotterdam dit jaar! Dat en alle nieuwtjes (plus een belangrijke correctie) hoor je in de podcast deze week. Je wekelijkse Eurovision Update is hier…


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spotify

Apple Podcasts