Seizoen 3, aflevering 16 – met twaalf inzendingen en Zoom-chaos

De Songfestival koorts stijgt naar grote hoogtes met twaalf nieuwe inzendingen deze week. Marco en GJ bespreken ze allemaal. Welke inzending worden ze allebei warm van? En welke inzending neemt voor hen de allerlaatste plek in de ranking voor zijn rekening? Ook mochten Marco en GJ beiden deelnemen aan de lancering van Jeangu Macrooy’s Eurovision inzending op Youtube. Daarnaast bespreken ze de hilarische nieuwe Youtube serie met Chantal, Jan, Edsilia en Nikkie. Plus een fijn nieuwtje over een nu al legendarische interval act. En er moet natuurlijk weer geraden worden naar een Songfestival nummer. Je wekelijkse Eurovisie Update hoor je hier…

De besproken inzendingen deze week: Hooverphonic – The Wrong Place (België), The Black Mamba – Love is on My Side (Portugal), Natalia Gordienko – Sugar (Moldavië), Måneskin – Zitti e buoni (Italië), Uku Suviste – The Lucky One (Estland), Senhit feat Flo Rida – Adrelina (San Marino), Montaigne – Technicolour (Australië), Roxen – Amnesia (Roemenië), Fyr & Flamme – Øve os på hinanden (Denemarken), Manizha – Russian Woman (Rusland), Hurricane – Loco Loca (Servië), Jeangu Macrooy – Birth of a New Age (Nederland)


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spotify

Apple Podcasts