Seizoen 3, aflevering 15 – met een ukelele, kaarten en een protocol op zak!

5 “nieuwe” inzendingen zijn bekend voor het Eurovisie Songfestival. Maar ook het protocol waardoor Eurovision ècht kan plaatsvinden in Ahoy! Marco en GJ duiken overal in tijdens deze nieuwe aflevering. Want welke act had er last van samengeknepen spiertjes? En wie denken zij dat misschien wel eens last kan krijgen van een doppelganger? Ook de inzendingen van Cyprus (Elena Tsagrinou – El Diablo), Albanië (Anxhela Peristeri – Karma), Slovenië (Ana Soklic – Amen), Ierland (Lesley Roy – Maps) en Duitsland (Jendrik – I Don’t Feel Hate) worden besproken. Plus natuurlijk een heerlijk raadspelletje.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spotify

Apple Podcasts