Seizoen 3, aflevering 13 – met vocale tegenvallers en een weggestreepte onvoldoende

In deze aflevering bespreken Marco en GJ de twee nieuwe inzendingen uit Kroatië en Tsjechië. Wat vinden zij van Albina – Tick Tock en Benny Cristo – Omaga? Natuurlijk bespreken zij ook de onthulling van de aftelklok in Rotterdam tijdens #100DaysToEurovision. Want daar gingen dingen niet zoals verwacht was door de heren. En je hoort ze over Drag Race UK waar er een Songfestival thema was!Ook worden de voorrondes uit Zweden (Melodifestivalen) en Noorwegen (Melodi Grand Prix) nog eens uitvoerig besproken. Waaronder een inzending die wel heel erg leunt op de dit jaar toegestane achtergrondzang…


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spotify

Apple Podcasts