Seizoen 3, aflevering 12 met Astrid Dutrénit (Executive Producer Eurovision 2021) en nieuwe inzendingen!

In deze aflevering zijn Marco en GJ te gast bij Eurovision HQ voor een gesprek met de energieke Astrid Dutrénit, Executive Producer voor het Eurovisie Songfestival 2021. Je hoort in het interview onder andere hoe het is om te werken aan het Songfestival in Nederland, hoe ze reageerde toen ze werd gevraagd voor deze positie, wat voor Astrid belangrijke kernpunten voor Eurovision zijn en krijgt ze ook nog een belofte uit Marco en GJ 😉 Daarnaast bespreken ze ook de nieuwe inzendingen van Go_A (Oekraine) en natuurlijk The Roop (Litouwen). Maar ook wordt er (met Astrid!) natuurlijk een Songfestival hit geraden 😉 Je wekelijkse Eurovisie Update hoor je hier…


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spotify

Apple Podcasts