Seizoen 3, aflevering 1 – met een nieuwe scheurkalender richting Rotterdam 2021!

In deze aflevering keren Marco en GJ terug van hun Eurovisie zomerstop voor seizoen 3. Hoe staat het met de Songfestival koorts van de heren? Zijn er nog nummers van het afgelopen jaar blijven hangen? Wat is de huidige stand van het Eurovisie Songfestival 2021 in Rotterdam en welke landen doen er mee? Deze vragen en meer worden beantwoord in de nieuwste aflevering van de leukste Songfestival podcast van Nederland. Want ook dit jaar tellen we af naar Mei 2021 waarin Nederland the Eurovision Song Contest mag gaan organiseren! Ook keert “Is het lang Geleden?” terug… Je wekelijkse Eurovisie Update hoor je hier….


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spotify

Apple Podcasts