De “Story of Fire Saga” spoilercast met een review, verslag van de premiere in Ahoy en interview met Sjoerd!

Afgelopen vrijdag kwam Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga uit, de Songfestival film van Netflix. Eerder hoorde je al een spoiler-vrije recensie, maar in deze special bonus aflevering bespreken we alles over de film vol spoilers en meningen. Daarnaast waren we te gast samen met 28 andere Eurovisie fans bij de premiere in Ahoy met o.a. bijdrages van Cornald Maas, Jeangu Macrooy, Maxine en Franklin Brown + Edsilia Rombley. En we spraken met vriend van de show Sjoerd Oomen: hij sprak in de film de Nederlandse stem van Alexander Lemtov in. Ook analyseren we de soundtrack een stuk dieper. Want welke nummers had in Rotterdam 2020 best wel eens hoge ogen kunnen scoren? Dat en meer hoor je in de speciale bonus cast


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ding-a-Dong een podcast over het Eurovisie Songfestival