Seizoen 2, aflevering 29 – met Sietse Bakker aan de telefoon en slechte karaoke zangers.

In deze aflevering hangen Marco en GJ aan de lijn met Sietse Bakker. Hij praat ons bij over Eurovision: Europe Shine a Light want dat is aanstaande zaterdag! Daarnaast bespreken ze ongeveer elke Eurovisie vervanger die het internet opgeslingerd werd deze week (vol ongezouten meningen natuurlijk), doen ze dankzij een Europees onderzoek een schokkende ontdekking over Marco’s Songfestival verleden en reageren ze live op de nieuwe single van Duncan Laurence. Je wekelijkse Eurovisie Update hoor je hier….

Reageren op de uitzending? Dat kan via @dingadongcast op Twitter/Facebook/Instagram!

Deze podcast wordt opgenomen vanuit VondelCS


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spotify

Apple Podcasts