Seizoen 2, aflevering 28 – met vibrators, de Modepolitie en het begin van Eurostream 2020!

In deze aflevering beleven Marco en GJ een wat rustigere nieuwsweek en voor het eerst ook echte Eurovisie FOMO. Dus hebben ze genoeg tijd om de Eurovision Home Concerts, de NikkieTutorials calls en het begin van Eurostream 2020 te bespreken. En dat levert gesprekken op over Theo en Thea, de Modepolitie, vibrators en ook hoor je waarom GJ ooit in een boyband zat. Het kan raar lopen in Songfestival land! Je wekelijkse Eurovisie Update hoor je hier….

Reageren op de uitzending? Dat kan via @dingadongcast op Twitter/Facebook/Instagram! De shownotes vind je op www.songfestivalpodcast.nl

Deze podcast wordt opgenomen vanuit VondelCS.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spotify

Apple Podcasts