Seizoen 2, aflevering 25 – met extra Rotterdams budget, een oproep en Eurostream 2020!

In deze aflevering bespreken Marco en GJ de laatste updates over de verplaatsing van het Eurovisie Songfestival in Rotterdam naar 2021. Want waarom is er nog geen definitieve nieuwe datum? En zijn er kapers op de Rotterdamse kust? Ook bespreken ze #EurovisionAgain, de Eurovision Home Concerts en de speciale Johnny Logan oproep aan Eurovision fans. Je hoort ook alles over Eurostream 2020, maar natuurlijk zit er ook weer een “Is Het Lang Geleden?” in deze aflevering… Heb je dus een Eurovisie update nodig? Luister dan snel!

Reageren op de uitzending? Dat kan via @dingadongcast op Twitter/Facebook/Instagram!

Deze podcast wordt normaal opgenomen vanuit VondelCS, maar komt deze week tot stand dankzij Zoom.

SHOWNOTES

Eurostream 2020

It’s official. If you can’t go to Eurovision, we bring Eurovision to you! As a joined initiative we are proud to present you: Eurostream 2020. In this video, editors of numerous Eurovision websites explain what to expect.

Posted by Eurostream 2020 on Monday, April 13, 2020
Alles over Eurostream 2020
Eurovision sing-a-long with Johnny Logan's 'What's Another Year'🎤

We want YOU to take part in Eurovision: Europe Shine A Light📺We’re creating a #Eurovision choir, with fans across the world singing Johnny Logan’s ‘What’s Another Year’🎤.Danny, from NPO has given it a go so you can see what we’re looking for😊✅ Record in landscape✅ Sing the entire song✅ Get your shot #Eurovision ready✅ Keep the volume down as you listen to the original songBefore you film, read the details of everything you need👇https://eurovision.tv/story/eurovision-sing-a-long-with-johnny-logans-whats-another-year

Posted by Eurovision Song Contest on Wednesday, April 8, 2020
Doe mee aan het grootste Eurovisie koor ooit voor Europe Shine A Light!
Eurovision Home Concerts aflevering 2!
De einduitslag van Eurovision Again 2015

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spotify

Apple Podcasts