Seizoen 2, aflevering 23 – met een positief Songfestival licht in de duisternis!

In deze aflevering maken Marco en GJ vanuit verlengde Corona quarantaine mee dat er nieuws is tijdens de podcastopname over een speciale Eurovisie avond in plaats van de finale. Want Chantal, Jan en Edsilia laten hun licht schijnen door heel Europa, samen met de Songfestival helden van dit jaar! Ook bespreken we de online catfight tussen songwriters en andere hotemetoten, maar ook hoor je een update over de bevestigde artiesten voor Eurovision 2021. Dat en een hilarische flater in “Is Het Lang Geleden” hoor je in deze podcast zodat je geen update over het Songfestival hoeft te missen!

Reageren op de uitzending? Dat kan via @dingadongcast op Twitter/Facebook/Instagram! De shownotes vind je op www.songfestivalpodcast.nl

Deze podcast wordt normaal opgenomen vanuit VondelCS, maar komt deze week tot stand dankzij Zoom.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spotify

Apple Podcasts