Seizoen 2, aflevering 22 – met de eerste Songfestival 2021 updates en een grote dwarsligger

In deze aflevering bespreken Marco en GJ vanuit quarantaine de eerste nieuwtjes over het Eurovisie Songfestival 2021. De eerste artiesten zijn bekend, hoeveel verwacht Rotterdam aan extra budget nodig te hebben en wie is de grote dwarsligger als het gaat om het uitstellen van het Songfestival dit jaar? Ook bespreken ze de reacties van artiesten, crew en de fans op de beslissing van vorige week. Dat en de terugkeer van “Is Het Lang Geleden” hoor je in deze podcast zodat je geen update over het Songfestival hoeft te missen!

Reageren op de uitzending? Dat kan via @dingadongcast op Twitter/Facebook/Instagram! De shownotes vind je op www.songfestivalpodcast.nl

Deze podcast wordt normaal opgenomen vanuit VondelCS, maar komt deze week tot stand dankzij Zoom.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spotify

Apple Podcasts