Seizoen 2, aflevering 20 – met een Zweeds relletje, onze eigen inzending van Jeangu en Corona-paniek?!?

In deze aflevering bespreken Marco en GJ uiteraard de inzending van Jeangu Macrooy. Wat vinden we van Grow? En ook onder andere de opnames van de postcards, de aankondiging dat Glennis Grace en Afrojack een intervalact zullen doen, de Heads of Delegation meeting en maken ze de balans op of de Corona-paniek nu echt nodig is komen aan bod.. Ook is er zware onduidelijkheid over deadlines, spelen ze uiteraard “Is Het Lang Geleden” en bellen ze met hun Zweedse collega Anders van Schlagerfesten (een Zweede ESC podcast).
De inzendingen van Zweden, Israel, Zwitserland, Oostenrijk, Ierland, San Marino, Cyprus, Bulgarije, Finland, Denemarken, Portugal, Noord-Macedonië, Malta, Albanië,Azerbeidzjan en natuurlijk Jeangu Macrooy voor Nederland bij het Eurovisie Songfestival 2020 in Rotterdam worden ook besproken.

Reageren op de uitzending? Dat kan via @dingadongcast op Twitter/Facebook/Instagram!
Deze podcast wordt opgenomen vanuit VondelCS

Zweden: The Mama’s – Move

Israel: Eden Alene – Feker Libi


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spotify

Apple Podcasts