Seizoen 2, aflevering 19 – Met 12 nieuwe inzendingen, een vliegende vrijmibo met Sietse + Getty en een ontplofte Leco-look!

In deze aflevering bespreken Marco en GJ onder andere de nieuwe Eurovision merchandise, bellen ze met Jordan Roy (die het voorprogramma van het Songfestival gaat doen) en zijn ze bij de lancering van een speciaal Songfestival vliegtuig van Corendon waar ze o.a. met Sietse Bakker en Getty Kaspers kletsen. Ook bespreken ze de laatste nieuwtjes, bespreken ze de nationale finales en spelen ze een verrassend spelletje “Is het lang geleden?”. Vanwege een technische fout is deze uitzending van iets mindere audio kwaliteit dat je gewend bent, excuses daarvoor!

De inzendingen van het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Wit Rusland, Estland, Moldavië, Kroatië, IJsland, Griekenland, Roemenië, Servië en Georgië voor het Eurovisie Songfestival 2020 in Rotterdam worden ook besproken.

Reageren op de uitzending? Dat kan via @dingadongcast op Twitter/Facebook/Instagram

Deze podcast wordt opgenomen vanuit VondelCS

Shownotes:
Volgen zsm!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spotify

Apple Podcasts